nezarat
04 بهمن 1401 - 19:56

پای داورزن به تولید خاویار باز شد

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: با تولید نخستین محصول خاویار در تنها مزرعه پرورش گونه ماهیان خاویاری داورزن پس از سبزوار، پای این شهرستان هم به تولید خاویار باز شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، علیرضا دلبری اظهار کرد: میزان برداشت اولین محصول خاویار در شهرستان داورزن هفت کیلوگرم بوده است که بخشی از آن به کشورهای منطقه ارسال می شود.

وی افزود: هم‌اینک یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری (گونه سیبری) در داورزن فعال است که با بهره گیری از تجربه شهرستان سبزوار در حوزه ماهیان خاویاری، توسعه این واحدها در این شهرستان مورد توجه قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: یکی از مزایای پرورش ماهیان خاویاری، ضریب بالای گوشت آن نسبت به قزل آلا است که بهره وری بالا، قیمت بالاتر گوشت ماهیان خاویاری نسبت به دیگر آبزیان و مقاومت بالای آن در شرایط متغیر محیطی از دیگر مزیت های این گونه آبزی به شمار می رود.

پایان پیام/

منبع: فارس
شناسه خبر: 996019